In deze blog gaan we je de verschillende voordelen van een slim rittenregistratiesysteem uitleggen. Voor ondernemers zijn er een aantal belangrijke voordelen op te noemen die in termen van tijd en moeite zeker het noemen waard zijn. We nemen ze hieronder even met je door. Lees snel verder en doe er je voordeel mee!

RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie

Bij RouteVision hebben ze een systeem ontwikkeld waarmee je gemakkelijk de ritten van je zakelijk auto´s kunt registeren. Dit doet het systeem op verschillende manieren waaruit diverse voordelen voortvloeien. We nemen de voordelen hieronder even met je door: 

  • Aantal kilometers registreren. Het systeem registreert hoeveel kilometers je auto´s rijden. Daarbij wordt er ook een overzicht gemaakt van de kilometers die privé gereden worden. Dat is erg handig, want dat moet je natuurlijk bij de Belastingdienst aan kunnen leveren. Deze registratie is automatisch en dus zonder tussenkomst van menselijk handelen. Dat scheelt dus tijd en fouten. 
  • Er zit een track & trace in het systeem. Daarmee is het mogelijk om te zien welke routes er allemaal gereden worden door de auto´s. Het is dus duidelijk te zien of routes wel of niet efficiënt zijn. Daar kun je dan vervolgens op corrigeren. Het scheelt aanzienlijk in het brandstofverbruik soms. Dit systeem maakt het tevens mogelijk om te zien hoelang auto´s op locatie van de klant waren. Dus nooit meer discussies over hoelang je mensen op locatie waren en dat de factuur te hoog is, of iets dergelijks. 

Dit zijn bijzondere voordelen waar veel ondernemers van kunnen profiteren. Neem contact op met RouteVision en laat je informeren over de verschillende voordelen die het slimme systeem in jouw situatie kan hebben.

Blijf onze blog volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van auto´s en meer.