Henko exhaust

Extra opties bij het huren van een auto: wat heb je nodig?

Bert Jonk Autoverhuur

Extra opties bij het huren van een auto: wat heb je nodig?

Geplaatst op

Bij het huren van een auto, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat of een dagje een auto nodig hebt, kun je vaak kiezen uit allerlei extra opties – vaak tegen betaling. Wanneer je weinig tijd hebt en snel een auto moet reserveren, heb je misschien niet genoeg tijd om goed uit te zoeken wat alle opties bij een autoverhuurbedrijf zoals Bert Jonk Autoverhuur precies zijn en wat je nodig hebt. Daarom zetten we ze hieronder voor je op een rij.

Inzittendenverzekering

De inzittendenverzekering komt van pas wanneer een automobilist betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Mocht de automobilist invalide raken of overlijden, dan wordt er een vast bedrag uitgekeerd. Een inzittendenverzekering kost vaak een paar euro.

Autohulp buitenland

Ga je naar het buitenland met de huurauto? Dan is autohulp in het buitenland verplicht om af te nemen. Hier hoef je dus niet lang over na te denken!

Risicolanden

Bij sommige autoverhuurbedrijven geldt voor zogenoemde risicolanden een extra bijdrage . Dit omdat in die landen de kans groter is op een (klein) ongeluk. Bij het autoverhuurbedrijf kan je een lijstje vinden of opvragen met landen die in de categorie risicolanden vallen.

Winterbanden

In sommige landen is het in de winter verplicht om winterbanden te hebben. Dit in verband met je eigen veiligheid maar ook met de veiligheid van anderen.

Navigatie

Vaak hebben huurauto’s geen ingebouwde navigatie. Als dat het geval is, kun je een navigatie huren bij het verhuurbedrijf. Natuurlijk kun je ook gewoon de navigatie op je mobiel gebruiken.

Babyzitje

Heb je een babyzitje nodig, maar heb je er nog geen? Dan kun je bij het huren van je auto ook vaak een babyzitje huren.

Extra bestuurder

Zijn jullie van plan om met meer mensen in de huurauto te rijden? Dan dien je daar vaak extra voor te betalen. Vaak staat dit als optie onder ‘Extra bestuurder’.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden